Po celý červenec doprava zdarma již od 1500Kč.

Dámské overaly

Jedodílná přitažlivost

V dámských overalech jsem už absolvovala spoustu akcí, od koncertů přes formální večeře až po pracovní schůzky. A víte co? Vždy to zanechalo skvělý dojem! Mám ráda tu svobodu pohybu, kterou mi overal poskytuje, a jednoduše se hodí k mému stylu. A co je nejlepší, ušetří to spoustu starostí ohledně toho, co si vzít na sebe.

Na celkovém dojmu si užívám tu hru s doplňky, protože tady pásek, kabelka a všechny ty šperky dostanou pořádnou šanci se předvést. A výsledek? Přitažlivý, originální a osobitý.

Stačí skočit do overalu a máš vyřešený outfit!

Formální schůzka ráno a odpolední káva s přáteli? Ráno přidám elegantní šperky, podpatky a stylovou kabelku, a odpoledne skočím do tenisek a vezmu si džísku.

Stojí to za to! Holky, neřešte fakt, že je to trochu nepohodlné na toaletě. Věřte mi, ta svoboda pohybu a pohodlí stojí za tu chvilku navíc, kterou strávíte při svlékání overalu.

Pár tipů, jak na vrstvení

Overaly jsou velmi univerzálním kouskem a lze je skvěle vrstvit s dalším oblečením. Právě díky stylingu vytvoříš i z overalu řadu různých stylů pro různé příležitosti do různého počasí. 

Tílko, triko, rolák i košile

Jako spodní vrstvu k overalu můžeš šáhnout po tílku s širokými ramínky. Pohraj si klidně i s barvami nebo s výrazným vzorem, to dodá outfitu zajímavý prvek. Pokud je venku chladněji pod overal můžeš obléknout i triko s dlouhým rukávem a pro elegantnější vzhled bude skvěle vypadat košile. V chladnějších měsících můžete nosit i tenký rolák pod overalem. 

Sako či blezr

Pokud chceš vytvořit více formální vzhled, sáhni po saku. Elegantní sako okamžitě povýší overal na vhodný kousek pro pracovní setkání nebo formální událost.

Tenisky, podpatky i lodičky povoleny

Záleží jen na tobě. Nemusíš se bát ani podpatků. Vytvoříš vzhled, který působí atraktivně a sebevědomě.

S páskem

Krásně zvýrazníš pas a klidně můžeš barevně doladit pásek s botami či kabelkou.

S džískou i koženou bundou

Tady není co dodat, tyhle dva kousky jsou prostě nezbytnost každé ženy. Denim bunda je klasický kousek, který se hodí téměř ke všemu, včetně overalů. A to samé platí i pro koženou/koženkovou bundu.

Vaše Gábina

V jakém overalu zazáříš ty?

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz