Basic trička plné života a zábavy

Barevné tričko s obrázkemJedním z nejvíce všestranných kusů oblečení je bezpochyby bílé basic tričko. Bez ohledu na to, jaký je tvůj styl, bílé tričko je vždy spolehlivou volbou, která se hodí do jakéhokoliv outfitu.

Obyčejné bílé tričko nestačí...

Jasně, tady se nabídne argument „K tomuto všemu mi postačí i bílé basic tričko". Tento příspěvek není ovšem o tom, jak minimalizovat svůj šatník, ale jak ho mít dokonale připravený pro své momentální nálady a vyjádření své kreativity.

Rozšiřuj hranice svého stylu

Proč nerozšířit hranice svého stylu a nepřidat plnou paletu barev a vzorů. Trička s obrázkem či aplikací jsou stejně nepostradatelná, jako bílá basic trička. 

Ať už si přeješ sladit tričko s aplikací s džíny, sukní, legínami, vždy to klapne a obrázek na tričku dodá celkovému vzhledu šmrnc a zábavu. A takovou "message", my ženy, rády předáváme. Když se cítíme skvěle a uvolněně, chceme, aby to na nás bylo vidět v celkovém dojmu.

A největší benefit je, že paleta barev na obrázku ti dá prostor ladit barevné outfity, o kterých se ti ani nesnilo. Mrkni, jak skvěle to vypadá na vlastní oči.

Outfity plné života a zábavy

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz