Inspirace plná CARGO stylu

Styl s vojenskými kořeny

Neuvěřitelný příběh kalhot, které prošly cestu od armády až na módní přehlídky. Cargo kalhoty spatřily světlo světa během války. Velké našité kapsy na nohavicích, vlastně úplně kdekoliv, sloužily vojákům k ukládání výbavy a zároveň jim umožňovaly pohyblivost díky vnějšímu našití.

Trendy na molech i v obchodech

Těžko uvěřit, že kalhoty, které byly navrženy pro vojáky zaplavily mola módních přehlídek a jdou na dračku v módních obchodech.

Nebo vlastně je to zcela uvěřitelné, když přijmeme fakt, že móda se inspiruje kdekoliv a proč ne i armádou. Módní návrháři dokážou po vzoru inspirace vykouzlit opravdu dokonalé kousky, které prostě modernímu oku lichotí.

Cargo i ve VOGA regálech

Tento článek není o tom, abyste nosily cargo, protože je to právě teď trendy. Věříme, že mnohé z vás doma najdou nějaký ten cargo kousek, aniž byste si uvědomily, že vlastníte jeden z nejžhavějších trendů pro jaro 2023.

Chopily jsme se toho proto, že milujeme prolínání stylů, tvoření vlastních kombinací, ve kterých se cítíme skvěle a rafinovaně a ty našité kapsy, ať už na kalhotách, sukních, kabátech či vestách, vytvářejí skvělý "look", který nás zaujal.

 

Inspirace plná cargo stylu

1. Basic kousek postačí, když cargo kalhoty vládnou

2. Ležérní a smyslná a přesto inspirováno armádou, jednoduše WOW

3. Kapsáče a bomber vytvoří vždy dokonalý pár

4. Inspirováno piloty!!! Staň se nekonvenční rebelkou v cargo overalu  

5. Šaty s kapsami nejsou nic nového, ale ve stylu cargo mají šmrnc!

6. Kapsáče i přezky a přesto ženou...

7. Cargo styl pro odvážné ženy, které se nebojí vystoupit z davu

VOGA Cargo TIP

Zaujaly tě cargo kalhoty, overaly či třeba sukně? Dostala si chuť vytvořit outfit, kterému dominuje přesně tento prvek? Tyhle kousky by se ti mohly líbit, nebo rovnou přejdi do Cargo kategorie.

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz