Po celý červenec doprava zdarma již od 1500Kč.

Jak nosit široké kalhoty

Úžasné na širokých kalhotách je to, že lichotí opravdu všem typům postav. Tady se určitě ozvou ženy, které měří do 165 cm. Tak holky, ano i vám budou náramně slušet a vůbec se jich nemusíte bát. Stačí, když vždy sáhnete po těch s vysokým pasem. Odlož na chvíli skinny džíny a vyzkoušej ten pocit pohodlnosti v těchto kalhotách.

Typy střihů širokých kalhot

  1. Culottes - Sahají ke kotníkům
  2. Paperbag - S vysokým pasem
  3. Flared - Zvonáče
  4. Pallazo - Tak to jsou ty až na zem
 

Láska na první pohled, nebo nutná dávka odvahy?

K některým kouskům je třeba se postupně propracovat a sžít se s nimi. A tak je to přesně s tímto typem kalhot! Jakmile si ale na široké kalhoty zvyknete, budete se cítit dobře téměř v každých. Jde jen o to nebát se, vyzkoušet je a pokud se v nich samotné cítíte dobře, vyrazte v nich do ulic! Věřte, že to je právě to, co potřebujete, abyste si na ně zvykly a přijaly je do svého stylu.

Benefity širokých kalhot

Ať se může na první pohled zdát, že to není možné, tyto kalhoty vás opticky prodlouží, zvýrazní pas a krásně zakryjí nedokonalosti, jako jsou třeba silnější stehna. Extrémní pohodlnost těchto kalhot díky jejich volnosti a vzdušnosti je benefit, který oceníme rozhodně všechny. A co víc, jsou právě teď trendy!

Jak nosit široké kalhoty

Aby vynikly benefity těchto kalhot a vytvořily jste harmonický outfit, doporučujeme zvolit top, který můžete zastrčit do kalhot, anebo rovnou sáhnout po crop délce, která k širokým nohavicím padne víc, než si umíte představit. Palazzo kalhoty se hodí snad do všech stylů. Máme pro vás 5 typů, jak je nosit.

Víte, že u nás to nikdy není takové, nebo makové, ale jednoduše originální! Přesto jsme se držely stylů a příležitostí, kam vyrazit v outfitu, kde jsou v hlavní roli široké kalhoty.

 

I. Sportovní styl

 

II. Ležérka

 

 III. Nekonvenční rebelka

 

IV. Věčná romantička

 

V. Okázalý styl

 

Široké kalhoty na VOGA

Neváhej a pojď vytvořit svůj vlastní outfit se širokými kalhotami, který ti bude slušet. 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz