Jak nosit široké kalhoty

Úžasné na širokých kalhotách je to, že lichotí opravdu všem typům postav. Tady se určitě ozvou ženy, které měří do 165 cm. Tak holky, ano i vám budou náramně slušet a vůbec se jich nemusíte bát. Stačí, když vždy sáhnete po těch s vysokým pasem. Odlož na chvíli skinny džíny a vyzkoušej ten pocit pohodlnosti v těchto kalhotách.

Typy střihů širokých kalhot

  1. Culottes - Sahají ke kotníkům
  2. Paperbag - S vysokým pasem
  3. Flared - Zvonáče
  4. Pallazo - Tak to jsou ty až na zem
 

Láska na první pohled, nebo nutná dávka odvahy?

K některým kouskům je třeba se postupně propracovat a sžít se s nimi. A tak je to přesně s tímto typem kalhot! Jakmile si ale na široké kalhoty zvyknete, budete se cítit dobře téměř v každých. Jde jen o to nebát se, vyzkoušet je a pokud se v nich samotné cítíte dobře, vyrazte v nich do ulic! Věřte, že to je právě to, co potřebujete, abyste si na ně zvykly a přijaly je do svého stylu.

Benefity širokých kalhot

Ať se může na první pohled zdát, že to není možné, tyto kalhoty vás opticky prodlouží, zvýrazní pas a krásně zakryjí nedokonalosti, jako jsou třeba silnější stehna. Extrémní pohodlnost těchto kalhot díky jejich volnosti a vzdušnosti je benefit, který oceníme rozhodně všechny. A co víc, jsou právě teď trendy!

Jak nosit široké kalhoty

Aby vynikly benefity těchto kalhot a vytvořily jste harmonický outfit, doporučujeme zvolit top, který můžete zastrčit do kalhot, anebo rovnou sáhnout po crop délce, která k širokým nohavicím padne víc, než si umíte představit. Palazzo kalhoty se hodí snad do všech stylů. Máme pro vás 5 typů, jak je nosit.

Víte, že u nás to nikdy není takové, nebo makové, ale jednoduše originální! Přesto jsme se držely stylů a příležitostí, kam vyrazit v outfitu, kde jsou v hlavní roli široké kalhoty.

 

I. Sportovní styl

 

II. Ležérka

 

 III. Nekonvenční rebelka

 

IV. Věčná romantička

 

V. Okázalý styl

 

Široké kalhoty na VOGA

Neváhej a pojď vytvořit svůj vlastní outfit se širokými kalhotami, který ti bude slušet. 

 
Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz