Tvoř svůj vlastní styl

Nejen oblečením o sobě mnohé říkáme, ale i tím, jak se v něm cítíme a tím pádem i působíme. Oblečení nás jednoduše identifikuje dřív, než se představíme.

Módní trendy se mění, ale styl je věčný!

Já bych spíše řekla: Styl se vyvíjí, ale stále v souladu s naší osobností, zato trend je možnost, ale ne dogma, kterého se musíme zákonitě držet. Jistě potvrdíte, že na první pohled poznáme sebevědomou, spokojenou ženu od té, která působí nejistě. 

Oblečme dvě ženy, které teoreticky vypadají stejně do stylového outfitu podle nejnovějších trendů! Sebevědomě a krásně bude vypadat jen ta, která se bude cítit skvěle a pohodlně.

A to je jádro pudla! Ve všem, co oblékneme, musíme umět vnímat, jak se v tu chvíli cítíme. Chtěly jsme to obléknout my, nebo jsme podlehly diktátu módního trendu? Trendy mohou být vzrušující, ale není třeba se do nich bezhlavě ponořit. Důležité je najít rovnováhu mezi trendy a vlastním stylem.

Pokud tedy tvůj styl nejde ruku v ruce s trendy, dá se s tím jednoduše pracovat: „Fuck trends“!!!

Tvůj styl je víc než co diktují trendy.

Móda přichází zvenčí a styl vychází zevnitř

„Styl je něco, co každý z nás už má. Všechno, co potřebujeme udělat, je ho v sobě najít.“
Diane von Furstenberg

Váš styl vždy bude vycházet z vaší osobnosti a není to věc, kterou je snadné identifikovat. Ale jednoduše stačí někdy poslechnout svůj vnitřní hlas a oblékat věci, které ve vás vzbuzují zájem.

Definovat svůj vlastní styl oblékání může klidně zahrnovat pár výstřelů do tmy. Jednoduše řečeno, bez cesty není cíl. Máme spoustu zákaznic, které u nás na Voga nějakou dobu hledaly svůj vlastní styl a určitě při nákupech udělaly pár přešlapů, to není nic špatného.

Ona jistá dávka experimentování k objevování vlastního stylu prostě patří.

Opět se vracím k našim zákaznicím, které nám píšou, že se jim líbí mnoho našich outfitů, ale že potřebují shodit pár kilo, že to není pro ně, že to je jen pro hubené…… Většinou jde jen o nedostatek odvahy experimentovat a vynést či koupit to, co nás jakýmkoliv způsobem zaujalo. Neházej se do žita, jsi taková jaká jsi a přesně taková můžeš být i krásná a sebevědomá.

WEARING vs. STYLING

Tvůj outfit by ti měl vždy dodat pocit klidu, sebevědomí, síly, krásy a moci.

Často se ze zkušebních kabinek našeho butiku ozve: "Já jsem konzerva, toto je na mě moc extravagantní. Já raději upnuté věci… Ale proč si to tedy vzala do kabinky? Protože se jí to líbilo a lákalo ji to obléknout a cítila, že by to mohlo být ono!

V tu chvíli je třeba si uvědomit, že pokud experimentujeme, vystupujeme ze své komfortní zóny. Jestli se v daném kousku budete cítit skvěle zjistíte jen když pochopíte následující.

Při oblékání je důležité tvrdě odlišit WEARING a STYLING.

Wearing chápej jako hodím to na sebe a nic.
Styling chápej jako hru, zábavu, lásku k sobě samé. Pohraj si s tím, přemýšlej nad tím. Jaké boty, co za doplňky, účes, kabelka……..Miluj to, miluj sama sebe!

Nezkoušej kalhoty, ale zkoušej OUTFIT

Vždy zkoušej nové věci v celkovém outfitu. V prvním případě se totiž postavíš před zrcadlo a neuvidíš nic! Výsledek se ti nemůže líbit, protože tvůj outfit nijak nepůsobí – rozhodně ne, když tam budeš stát v ponožkách a shrbená.

Styling holky! Vaše osobnost začne promlouvat, jakmile to doladíte k dokonalosti.

Styling vs. WearingStyling vs. Wearing

Najděte vlastní hlas ve světě módy

Přemýšlejte nad tím, co se líbí vám, v čem se cítíte dobře, co vám sluší. a pamatuj, že být stejná je nudné, zato být jiná je odvážné, inspirativní a vzácné. Tak proč to zabíjet.

Nebuď konzerva, buď Voga! Buď svá a přesto výjimečná.

Není krásnější ženy, než té, která je hrdá na to, kým je, v šatech, ve kterých se cítí sebevědomě, pohodlně a skvěle.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz