Po celý červenec doprava zdarma již od 1500Kč.

3 tipy pro sebevědomý outfit

Není krásnější ženy, než té, která je hrdá na to, kým je, v šatech, jaké sama oblékla. Pojďme se podívat na tři zásady, které ti pomohou vystoupit z davu a cítit se sebevědomě v každém tvém outfitu.

1. WEARING a STYLING není totéž

Kolikrát sis sama řekla v kabince: "Mě to nesluší. Tohle je na mě moc extravagantní." Ale proč sis to vlastně vzala do té kabinky? Protože tě to přitahovalo a cítila jsi, že by to mohlo rezonovat s tvým stylem. Možná si daný kousek odepsala dřív, než dostal šanci.

Při zkoušení je zásadní tvrdě odlišit WEARING vs. STYLING. Jednoduše řečeno: Nezkoušej kalhoty, ale zkoušej vždy celý OUTFIT! 

V prvním případě se totiž postavíš před zrcadlo a neuvidíš nic! Výsledek se ti nemůže líbit, protože tvůj outfit nijak nepůsobí. Rozhodně ne, když tam budeš stát v ponožkách a shrbená. Tvá osobnost začne promlouvat, jakmile to doladíš k dokonalosti. Styling je hra s celým outfitem a promyšlená volba nad tím, jaké boty, doplňky, účes zvolíš. Vidíš ten obrovský rozdíl? 

Styling vs. WearingStyling vs. Wearing

Nikdy tedy nezapomínej na toto pravidlo. Pokud se ti něco líbí a přitahuje tě to, je třeba to vyzkoušet v celém outfitu. Věř svému vnitřnímu hlasu módy a nezapomínej na STYLING.

2. Trend není dogma

V době neustále měnících se trendů je důležité najít vlastní rovnováhu mezi trendy a vlastním stylem. 

 Jistě potvrdíš, že na první pohled poznáme sebevědomou, spokojenou ženu od té, která působí nejistě. 

Dvě ženy ve stejném módním outfitu mohou působit zcela odlišně. Jen ta, která se v něm cítí dobře, bude vyzařovat sebevědomí a krásu. A to vše bez ohledu na to, jestli je to právě IN.

Ve všem, co oblékneme, musíme umět vnímat, jak se v tu chvíli cítíme. Chtěly jsme to obléknout my, nebo jsme podlehly diktátu módního trendu? Trendy mohou být vzrušující, ale není třeba se do nich bezhlavě ponořit. 

Styl se vyvíjí, ale stále v souladu s naší osobností, zato trend je možnost, ale ne dogma, kterého se musíme zákonitě držet.

A pokud tedy tvůj styl nejde ruku v ruce s trendy, dá se s tím jednoduše pracovat: „Fuck trends“!!!

Tvůj styl je víc než co diktují trendy.

3. Věř svému vlastnímu stylu

„Styl je něco, co každý z nás už má. Všechno, co potřebujeme udělat, je ho v sobě najít.“
Diane von Furstenberg

Tvůj styl vždy bude vycházet z tvé osobnosti a není to věc, kterou je snadné identifikovat. Ale jednoduše stačí někdy poslechnout svůj vnitřní hlas a oblékat věci, které v tobě vzbuzují zájem.

Definovat svůj vlastní styl oblékání může klidně zahrnovat pár výstřelů do tmy. Jednoduše řečeno, bez cesty není cíl. Máme spoustu zákaznic, které u nás na Voga nějakou dobu hledaly svůj vlastní styl a určitě při nákupech udělaly pár přešlapů, to není nic špatného.

Ona jistá dávka experimentování k objevování vlastního stylu prostě patří.

Opět se vracím k našim zákaznicím, které nám píšou, že se jim líbí mnoho našich outfitů, ale že potřebují shodit pár kilo, že to není pro ně, že to je jen pro hubené…… Většinou jde jen o nedostatek odvahy experimentovat a vynést či koupit to, co nás jakýmkoliv způsobem zaujalo. Neházej se do žita, jsi taková jaká jsi a přesně taková můžeš být i krásná a sebevědomá.

Najděte vlastní hlas ve světě módy

Přemýšlej o tom, co se líbí tobě, v čem se cítíš dobře a co ti sluší. Pamatuj, že být stejná je nudné, ale být jiná je odvážné, inspirativní a vzácné. Jednoduše buď svá a budeš výjimečná. 

 


Zaujal tě náš článek? Chceš zažít stejný příběh jako naše zákaznice, které se oblékají hrdě a sebevědomě. Začni tím, že nás začneš sledovat na sociálních sítích. Vlna inspirace, "AHA" momentů a zábavy tě zcela pohltí a hlavně poznáš, že jsme tu ženy, které se nesoudí, ale mají se rády takové, jaké jsou.

Odkaz na Facebook a Instagram najdeš dole v patičce. 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz